Nejbohatší umělci Velké Británie pod 30 let? Samozřejmě One Direction!
zdroj: tisková zpráva

Nejbohatší umělci Velké Británie pod 30 let? Samozřejmě One Direction!

22. 10. 2013 – 10:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Má to někdo ale štěstí! Vydělat si za pouhé tři roky přes miliardu korun, to si asi žádný běžný smrtelník neumí představit.

I když v hudebním světě existují teprve od roku 2010, kdy jako jednotlivci účinkovali v talentové soutěži X-Factor a kde je nakonec také spojili dohromady, za pouhé tři roky si vybudovali takovou slávu, že by jim to kdejaký jiný umělec mohl jen závidět. Pětičlený boyband vystylovaných hezounů, po kterých šílí milióny fanynek, z prvního místa žebříčku nejbohatších Britů časopisu Heat magazine sesadil i samotného Daniela Radcliffa alias Harryho Pottera.

Kapela dohromady vydělala v přepočtu skoro 1,6 miliardy korun od jejich výhry v britské soutěži v roce 2010. Daniel, který ovládal žebříček v minulých čtyřech letech, si přišel také na pěkný balík s odhadovaným jměním 1,5 miliardy korun a hned za ním se umístil Robert Pattinson z Twilight ságy s výdělkem asi 1,1 miliardy.

Britsko-irská kapela si vydělala hlavně díky prodeji svých nosičů, filmovému debutu, který právě běží v kinech s názvem This Is Us a zejména jejich celosvětovým turné Take Me Home Tour s celkovým počtem sto osmnácti koncertů. K tomu kluci přidali i reklamu pro Pepśi, vlastní parfém a produkty s jejich jménem. Bravo!

zdroj: youtube.com


 

Zatím bez komentáře, buďte první!