Napjatý vztah mezi Kristen Stewart a Robertem Pattinsonem: opět krize?
zdroj: Profimedia

Napjatý vztah mezi Kristen Stewart a Robertem Pattinsonem: opět krize?

14. 1. 2013 – 11:29 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Kolegové z Twillight ságy a zároveň milenci zkouší obnovit svůj vztah po nedávné nevěře herečky. Pro Roberta je ale stále těžké, najít si k ní cestu a v kuloárech se spekuluje o tom, že vztah má trhliny.  

Dvaadvacetiletá hvězda ságy Twilligt byla spatřena na letišti při odletu do L.A. bez svého přítele Roberta Pattinsona, který měl zřejmě práci někde jinde. Po její nedávném úletu s režisérem Rupertem Sandersem je herečka velmi opatrná, co se týká jejich vztahu a za žádnou cenu nechce už Roberta ztratit. To byl možná důvod, aby si na cestu vzala jeho bundu a měla ho tak neustále u sebe.

stewart telo zdroj: Profimedia

Jejich vztah je v současné době napjatý a po aférce se Sandersem musí být pro Roberta těžké, Kristen znovu uvěřit, hlavně když se vše neustále probíralo v médiích. Pro milióny jejich fanoušků jsou ale dokonalým párem a úžasně se k sobě hodí. Bohužel nedávná aférka nedává Robertovi stále spát a zřejmě to dost narušilo jejich vztah. Zdroj z jeho okolí dokonce jednomu magazínu řekl: "Mezi nimi to není ideální a hodně s tím bojují. Rob není šťastný a je jen otázkou času, kdy to skončí.

kristen a robert zdroj: Profimedia

Pár společně strávil Nový rok v Londýně a Kristen nyní musela odletět zpět do L.A., kde právě vrcholí sezóna udělení cen.

Kristen také potvrdila svou účast na natáčení druhého pokračování filmu Sněhurka a lovec, jejíž první díl natáčel právě Rupert Sanders, který ale kvůli jejich nevěře pokračování natáčet nebude. Nutno dodat, že Kristen byla nominována za titulní roli v tomto filmu na anticenu Zlatá malina za nejhorší herečku roku 2012.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku