Nádherná modelka Natalia Vodianová je čtyřnásobnou maminkou!
zdroj: tisková zpráva

Nádherná modelka Natalia Vodianová je čtyřnásobnou maminkou!

5. 5. 2014 – 16:00 | Magazín | Tevi | Diskuze:

Známá ruská modelka se stala v pátek počtvrté maminkou. Porodila syna svému příteli, francouzovi Antoinu Arnaultovi. Z předchozího manželství má modelka již tři děti.

Teprve dvaatřicetiletá slavná ruská modelka je neuvěřitelná. Ve svých letech je totiž už čtyřnásobnou maminkou. Jako čtvrtého potomka přivedla na svět Natalia syna Maxima a fotku jeho nožičky zveřejnila na svém facebookovém profilu. 

Natalia Vodianova zdroj: tisková zpráva

Maxim je její první společný potomek s jejím aktuálním přítelem Arnaultem, s nímž se vídá třetím rokem. První tři děti má s bývalým manželem Justinem Portmanem. 

Maxim zdroj: tisková zpráva

Podle vzkazu všem nastávajícím maminkám si Natalia porod opravdu užila a z narození syna se s přítelem upřímně těší. Modelka se sama narodila v chudé rodině a k modelingu se dostala zcela náhodou. V sedmnácti letech začala pracovat v Paříži a od té doby se za ní táhne velmi úspěšná kariéra.

Natalia Vodianova zdroj: tisková zpráva

Vodianová patří mezi nejlépe vydělávající modelky světa. Pochází z chudé rodiny. Když jí bylo 11 let, pomáhala matce prodávat na trhu ovoce. Objevila ji modelingová agentura, ale k opravdové kariéře se musela naučit anglicky. Zvládla to za tři měsíce. V 17 letech se odstěhovala do Paříže a stala se senzací v módním byznysu. Ve Francii poznala také manžela, s nímž se ovšem v roce 2011 po devíti letech rozvedla.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku