Moore a Willis dali své dceři ultimátům. Chtěli, aby vyhledala odbornou pomoc
zdroj: Profimedia

Moore a Willis dali své dceři ultimátům. Chtěli, aby vyhledala odbornou pomoc

15. 8. 2014 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Tallulah Willis má stále potíže s psychikou. A naneštěstí je „řeší“ alkoholem a drogami.

Dvacetiletá herečka údajně koncem července nastoupila do léčebného centra The Meadows v Arizoně, aby se vypořádala s alkoholem a zneužíváním kokainu.

„Tallulah v podstatě dostala ultimátům. Demi a Bruce se jí chystali všechno sebrat,“ prozradil zdroj blízký rodině magazínu People. Jiný zdroj uvedl, že jde o dlouhodobou záležitost. Dcera slavného páru prý trpí psychickými problémy už od roku 2000, kdy ji „nepříznivě ovlivnil“ rozvod rodičů.

Tallulah Willis zdroj: Profimedia

Bývalý Tallulahin spolužák ze střední školy prohlásil, že podstatnou roli sehrálo také zhroucení její matky v roce 2012. Slavná herečka tehdy skončila na psychiatrii kvůli poruše příjmu potravy a závislosti.

„Když ji hospitalizovali, Tallulah se několik dní vůbec neukázala ve škole, protože byla ve velkých rozpacích,“ konstatoval.

Není divu, že Demi se kvůli současné situaci cítí provinile a snaží se své dceři všemožně pomáhat. People nicméně upozornil na to, že ona a Bruce mají zcela rozdílné přístupy k řešení krize. Zatímco Willis důsledně požaduje, aby Tallulah byla v péči odborníků, Moore to bere tak, že je stále velmi mladá a snaží se najít sama sebe.

Zatím bez komentáře, buďte první!