Monika Bagárová ve svém novém videoklipu oslnila hlavně sexy kreacemi
zdroj: tisková zpráva

Monika Bagárová ve svém novém videoklipu oslnila hlavně sexy kreacemi

21. 2. 2013 – 12:45 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Zpěvačka je ve svém novém videoklipu neuvěřitelně sexy a kdo ji nezná, klidně by si mohl myslet, že jde o nějakou zahraniční hvězdu, alespoň co se týká natočeného videa. S hudební stránkou je to už slabší.

Osmnáctiletá semifinalistka Česko-Slovenské superstar z roku 2009 neoslňuje pouze zpěvem, ale i svým exotickým vzhledem, který ji řadí mezi jednu z nejkrásnějších českých zpěvaček. Ve videoklipu ke své nové písni Let Me Love U v r´n´b styluMonika všem ukázala, že už to není ta patnáctiletá sladká holčička, která oslňovala v pěvecké soutěži, ale sexy žena se vším všudy.

Záměrem realizačního týmu i samotné Moniky bylo udělat videoklip ve velkém stylu, který by byl srovnatelný se zahraniční produkcí. Tento prvek se jim zajisté povedl, což dokazuje barevný aspekt provedení klipu, stejně tak zpomalené záběry a dokonalý styling.

Monika Bagárová a Ben Cristovao zdroj: tisková zpráva

Video je nabité erotikou a smyslností, přesto tam žádné odhalující záběry nehledejte. Zpěvačka, oblečená do několika různých úborů včetně přiléhavých černobílých šatů smyslně tancuje s ostatními tanečníky. V dalších záběrech se zase vlní v bazénu s vodou a pánové musí mít opravdu co dělat, aby klip dokoukali do konce.

Bohužel hudební stránka klipu v celém tom snažení pokulhává a dá se očekávat, že brzy na české hudební scéně zanikne. V písni nejsou žádné silné momenty, žádný chytlavý okamžik něčeho originálního a nepomohla tomu ani rapová vsuvka.

Monika by se měla možná inspirovat svým přítelem a zpěvákem Benem Cristovaem, se kterým se po půlroční pauze dala opět dohromady. Ben nazpíval například píseň Most, která se v rádiích velmi dobře uchytila a je z ní citit mnohem více emocí.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku