Modelka roku Kate Upton dostala lekce hraní od krále DJ´s Tiësta!
zdroj: tisková zpráva

Modelka roku Kate Upton dostala lekce hraní od krále DJ´s Tiësta!

11. 9. 2013 – 8:03 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Jedna z nejvyvinutějších modelek současnosti o víkendu dostala lekce hraní na gramcích od světoznámého hudebního mága DJ Tiësto.

Jednadvacetiletá kráska a jeden z andílků Vicotria´s Secret umí nejen skvěle prodat své tělo na světových molech, ale ukázala, že má i hudební nadání. Ve světě modelingu tento rok dokázala maximum, když byla vyhlášena Modelkou roku a tak si začala brousit zuby na úplně odlišnou branži. V pátek v newyorském klubu Provocateur ukázala, jak jí jde mixování hudby pěkně od ruky.

DJ Tiësto zdroj: tisková zpráva

Holandský hudebník, který je druhým nejvíce vydělávajícím DJ na světě, dal blonďaté Kate pár začátečnických lekcí, kterými to modelka v klubu pořádně rozjela. Svědky jejího debutu bylo i několik známých hollywoodských tváří jako například Leonardo DiCaprio, který v baru víceméně hlavně popíjel drinky a Amanda Seyfried s přítelem Justinem Longem, kteří si dokonce i zatancovali. Sám Tiësto v klubu také hrál a přihlížející Kate po něm převzala pár setů a poté většinu večera strávila pozorováním jeho umu a focením.

Znamená to, že chce modelka začít novou kariéru, kde ještě nic nedokázala? Talent má dokonce i na herectví, kde v současné době natáčí film The Other Woman s Cameron Diaz a Leslie Mannem, kde hraje hlavní roli. Bravo Kate, ještě o tobě hodně uslyšíme.

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!