Modelka Lily Cole nahoře bez v novém hudebním klipu!
zdroj: Profimedia

Modelka Lily Cole nahoře bez v novém hudebním klipu!

28. 3. 2013 – 14:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Rusovlasá modelka Lily Cole opět nahá! Nyní předvedla své svůdné křivky ve videoklipu, který je kompletně nabitý erotikou.

Pětadvacetiletá modelka se v prostopášném videoklipu nazvaném Sacrilege, což v překladu znamená svatokrádež, ukazuje do půl těla nahá a dokonce v něm líbá několik lidí včetně ženy a faráře. U Lily jsme na nahotu zvyklí a za své tělo se vůbec nestydí, jak už mnohokrát dokázala.

V klipu kapely Yeah Yeah Yeahs hraje holku z města, která má s místními obyvateli několikanásobnou aférku. Temný děj příběhu se odehrává retrospektivně a Lily je v něm hnána místními lidmi, kteří ji chtějí upálit na hranici za její obscénní chování.

V jedné scéně se modelka svléká do podprsenky a kalhotek, aby následně skotačila na pohovce s podobně spoře oděnou vdanou ženou. V jiné scéně je naopak vidět zcela bez podprsenky, jak se vášnivě líbá a dovádí s mužem ve studiu. V jiném záběru utíká z domu jednoho z milenců oknem, pouze v kalhotech a vestě bez podprsenky. Zajímavá je i scéna z kostela, kde si bere svého budoucího manžela. Farář, který jim žehná, se později stane dalším jejím milencem.

Lily se svlékla do médií již v roce 2008, kdy se odhalila na titulní stránce časopisu Playboy.

 

...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku