Mladší sestra Gigi Hadid odmítá pověst divošky: 'Nejsem rebelka, jsem babička!'
zdroj: Profimedia

Mladší sestra Gigi Hadid odmítá pověst divošky: 'Nejsem rebelka, jsem babička!'

26. 8. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Bella Hadid není spokojena se svou reputací. Tvrdí, že ve skutečnosti je hodná holka a nechápe, proč si tolik lidí myslí něco úplně jiného.

Bella Hadid a Emily Ratajkowski zapózovaly pro časopis Editorialist. První jmenovaná této příležitosti využila k tomu, aby trochu vylepšila svůj obraz v očích veřejnosti.

"Říkám o sobě, že jsem černá ovce rodiny a lidé si pod tím představují, že jsem rebelka nebo cvok co ujíždí na drogách. Přísahám, že jsem hodná holka. Každý večer si objednám sushi, podívám se na Zákon a pořádek a v devět jdu spát – jsem babička!" konstatovala.

Osmnáctiletá modelka rovněž prozradila, že jí v její práci významně pomáhají sociální média. "Dřív jste se opravdu museli ohánět, ale dnes už nepotřebujete ani portfolio. Úplně stačí podívat se na něčí Instagram," vysvětlila.

Ratajkowski zase promluvila o své filmové kariéře. Nedávno dotočila komedii Vincentův svět a v dalším filmu by prý chtěla hrát někoho, u koho "vůbec nejde o to, že je krásný nebo atraktivní".

"Pokud bych si mohla vybrat, ráda bych hrála roli, která lidi překvapí," řekla toužebně.  Otázkou je, zda na to má dostatek talentu…

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku