Milionářka Kim Kardashian: Její bratranec žije jako Borat!
zdroj: tisková zpráva

Milionářka Kim Kardashian: Její bratranec žije jako Borat!

29. 5. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Jedna z nejsledovanějších celebrit Ameriky, která zatím nic pořádného nedokázala, žije ve skutečném luxusu, který ráda dává na odiv. Co ale zbytek její rodiny?

Zjistilo se, že má dvaatřicetiletá Kim v Turecku bratrance, který žije ve velmi chudých poměrech. Jeho měsíční příjem jsou pouhé 3 tisíce korun, které hvězdě rodinné reality show nestačí mnohdy ani na den. Zatímco Kim vydělá za rok neskutečných 180 milionů korun, její příbuzný Muhammer Copur si vydělává jako hlídač v obchodě.

Těhotná Kim si většinu času užívá se svým přítelem Kanye Westem na svých sídlech za miliony dolarů, ale co Muhammer? Ten sdílí dvoulůžkovou chatrč se svou matkou a pěti sourozenci.

Borat zdroj: tisková zpráva

Předci obou příbuzných žili právě v turecké vesničce Karakale, která až nápadně připomíná vesničku v Kazachstánu, kde žil filmový Borat. V roce 1913 příbuzní Kim z této vesnice utekly, ale Muhammerova strana zde zůstala dodnes.

"Je to úžasné! Všichni vesničané mi závidí a chtějí vědět, zda také nejsou příbuzní se slavnou sexy milionářkou. Doufám, že mě pozve do Ameriky a dáme si spolu šálek čaje. To je jediné, co si přeju," svěřil se se svými touhami Kimin bratranec.
Možná budou jeho tužby vyslyšeny a rodina Kardashianů se nad ním smiluje. Na druhou stranu, proč by to vlastně dělali, když je to jen vzdálený příbuzný.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku