Miley Cyrus žádá fanoušky, aby „líbali příslušníky stejného pohlaví a brali prášky“
zdroj: Profimedia

Miley Cyrus žádá fanoušky, aby „líbali příslušníky stejného pohlaví a brali prášky“

7. 5. 2014 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Kontroverzní zpěvačka nezklamala a šokovala i návštěvníky svého sobotního koncertu v Londýně.

Miley Cyrus v sobotu vystoupila ve vyprodané londýnské O2 Aréně a diváci chtiví oplzlostí si opět přišli na své. Jednadvacetiletá zpěvačka, která nedávno musela být hospitalizována kvůli alergické reakci na antibiotika, totiž začala předvádět lascivní gesta už během prvních deseti minut své show.

Miley se mimo jiné pochlubila svým sexy kostýmem z dolarových bankovek, ke kterému si jako doplněk vzala masivní zlatý řetěz. Samostatnou zmínku si jistě zaslouží také brož ve tvaru dlanitě složeného listu konopí.

Miley Cyrus zdroj: Profimedia

„Pila vodu a pak ji plivala na lidi. Vyzvala fanoušky, ať se líbají s osobami stejného pohlaví, přenášela to na velkou obrazovku na pódiu a udělala nám přednášku o tom, jak je důležité být sám sebou. Pak řekla, že doufá, že jsme všichni pořádně opilí a máme v sobě spoustu prášků,“ prozradil nejmenovaný zdroj magazínu Daily Mail.

Bývalá Disney hvězda se rovněž nechala slyšet, že trpí obsedantně-kompulzivní poruchou, která ji nutí způsobovat si zranění. Pravděpodobně se jí stýská po nemocničním prostředí…

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku