Miley Cyrus: Začala opět nosit zásnubní prsten od Liama Hemswortha?
zdroj: Instagram

Miley Cyrus: Začala opět nosit zásnubní prsten od Liama Hemswortha?

19. 1. 2016 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třiadvacetiletá zpěvačka byla vyfocena s prstenem, který silně připomíná její zásnubák. Vstoupila snad podruhé do téže řeky?

Zahraniční média nedávno začala spekulovat o tom, že Miley a Liam se k sobě vrátili. Bývalí snoubenci se totiž koncem loňského roku zúčastnili Falls Music & Arts Festival v australském Byron Bay - a podle očitých svědků se téměř pořád objímali a líbali.

Miley Cyrus zdroj: Instagram

Nyní to vypadá, že Cyrus opět nosí diamantový prstýnek, se kterým jí úspěšný herec v květnu 2012 požádal o ruku. Samozřejmě to nelze říct s jistotou, ale oba šperky jsou si minimálně velmi podobné.

Miley Cyrus a Liam Hemsworth zdroj: tisková zpráva

Magazín ET v této souvislosti upozornil na to, že interpretka hitu Wrecking Ball a nejmladší z bratrů Hemsworthových spolu v poslední době tráví spoustu času. Například před cca třemi měsíci Miley Liamovi pomáhala vybrat vhodného psa k adopci.

Liam Hemsworth zdroj: Instagram

"Díky @mileycyrus, že miluješ psy tak moc jako my. Pomohla jsi najít tomuto gigantickému šestiměsíčnímu štěněti nový domov. @liamhemsworth, určitě tomuhle děťátku poskytneš skvělý život," uvedla na Instagramu organizace Wylder's Holistic Pet Center & Rescue.

Že by tedy výše zmíněné dohady byly pravdivé? Co si o tom myslíte vy?

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku