Miley Cyrus vydává po dvou letech zbrusu nové album a bude to bomba!
zdroj: Profimedia

Miley Cyrus vydává po dvou letech zbrusu nové album a bude to bomba!

1. 2. 2013 – 10:29 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Miley se rozhodla vrátit na hudební scénu a s novým singlem se brzy její fanoušci dočkají i nového alba, které bude úplně jiné než ty předchozí.

Dvacetiletá zpěvačka vydala své poslední album nesoucí název Can’t Be Tamed v roce 2010 a od té doby se na popové hudební scéně téměř neukázala. Nyní ovšem hlásí velký návrat na hudební pódia a fanoušci se můžou těšit na její nový singl, který nahrává se svou zbrusu novou nahrávací společností RCA Records a chystá se během následujících měsíců vydat i nové album.

Miley Cyrus zdroj: tisková zpráva

Autorka hitu Party in the USA je na novou píseň náležitě hrdá: "Napsala jsem tento song společně s Mary J. Blidge a nechtěla jsem aby to byla pouze nějaká hip-hoperská skladba. Rozhodně nechci napodobovat Rihannu nebo Nicki Minaj, to vážně není můj styl," vysvětlila Miley.

Dále osvětlila, kdo ji v hudbě inspiroval: "Když jsem vyrůstala, tak mi můj starší bratr propašoval CD Nellyho, můj otec zase poslouchal Dolly Parton nebo Johnnyho Cashe a mamka je zase blázen do metalu. Nový singl je tím pádem směsí těchto různých stylů," řekla zpěvačka.

Miley je šťastná, že mohla konečně udělat píseň podle sebe a ne podle toho, co jí přikazovalo vedení z Disney Channelu, jehož bývala hvězdou. Vždy musela hledět na to, aby nějak nepoškodila jeho jméno a naopak tuto společnost podporovala a dělala ji reklamu a to hlavně TV seriálu Hannah Montana, kde začala její hvězdná kariéra. Nyní když už se společností Disney Channel není svázána, cítí se konečně svobodně a jako úplně nový umělec. "Myslím, že nejlepší věc, jakou jsem mohla udělat, bylo jít na dva roky do ústraní, protože nyní mě lidé nebudou spojovat jen s Hannah Montanou, ale budou mě brát jako skutečnou Miley Cyrus," dodala Miley.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku