Miley Cyrus si vyšla v outfitu s Mickey Mousem a ukázala vypracované bříško
zdroj: Profimedia

Miley Cyrus si vyšla v outfitu s Mickey Mousem a ukázala vypracované bříško

17. 2. 2013 – 19:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Herečka a zpěvačka Miley Cyrus ukázala, že je ve skvělé formě. Na módní show Marca Jacobse dorazila ve slušivém svetříku s Mickey Mousem, který ji odhaloval její vypracované břicho.

Dvacetiletá Miley a někdejší hvězda stanice Disney Channel dokázala, že na na své působení na oblíbeném kanálu nezanevřela. Miley ráda odhaluje své tělo, ale v poslední době se jí povedly dva nechtěné trapasy.

Na předávání hudebních cen Grammy, kde pořadatelé jasně nařídili přísný kodex v odívání, si zpěvačka vzala tak odvážné šaty, které ji odhalily pravé prso. Podruhé se tak stalo o pár dní později na newyorském Fashion weeku, kam si oblékla rudou kombinézu, která ji odhalila to samé. Nyní se oblékla poněkud střízlivěji a raději nenechala nic náhodě, když si oblékla triko s tříčtvrtečními rukávy až ke krku.

Miley Cyrus zdroj: Profimedia
Ale nebyla by to Miley, aby neodhalila alespoň část své dokonalé postavy. V současné době je ve skvělé formě, cvičí jógu a je šťastná se svým snoubencem Liamem Hemsworthem. Klučičí sestřih ji změnil k nepoznání a určitě jí to velmi prospělo. Miley se dokázala vymanit z podoby někdejší Hannah Montany a konečně může být někým, kým opravdu chce být.

Zatím bez komentáře, buďte první!