Miley Cyrus má opět radost ze života, může za to Bean!
zdroj: Profimedia

Miley Cyrus má opět radost ze života, může za to Bean!

5. 1. 2013 – 16:28 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Mladá herečka a zpěvačka zdrcená ze smrti své dvouroční fenky Lily, která zemřela před pár týdny, se nyní raduje z nového přírustku do rodiny. Je jím malá fenečka čivavy a jmenuje se Bean.

Milovnice zvířat, především psů má doma se svým snoubencem, sympatickým hercem Liamem Hemsworthem, hned několik čyřnohých mazlíčků. Bohužel na to jorkšírka Lily, v prosinci loňského roku, doplatila. Buldog, který patřil Liamovi zpěvaččinu jorkšírku zabil.

Miley_s_jorksirkou) zdroj: Profimedia

Svou bolest nejednou sdělila svým fanouškům prostřednictvím sociální sítě. "Všem, kteří se ptají ... Nikdy v životě jsem nebyla tak zraněná. Mé srdce nikdy nebylo tak zlomené ..... Lila, moje sladká holčička zemřela,“ napsala na Twitter.

Aby se Miley netrápila, dostala za ni pár dnů po Vánocích náhradu. Fotkou s novým štěňátkem se samozřejmě hned pochlubila. Nyní Miley září štěstím a radostnou náladu šíří všude kolem.

novy_pes zdroj: Profimedia

"Seznamte se s Bean Je to malá holčička čivavy, mix několika druhů. Přinesla mi do života opět slunce, zbožňuju ji!" napsala šťastná Cyrus.

Na šťastnou Miley se můžete letos těšit v premiérovém snímku So Undercover, kde ztvární postavu soukromého detektiva. FBI ji nabídne peníze na urovnání otcových dluhů, když v přestrojení za studentku prestižní univerzity pro ně obstará důležité informace.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku