Miley Cyrus má novou známost: Andílka Victoria's Secret!
zdroj: tisková zpráva

Miley Cyrus má novou známost: Andílka Victoria's Secret!

24. 6. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Kontroverzní popová hvězda si nejspíš už našla náhradu za Patricka Schwarzeneggera. Údajně randí s belgickou modelkou Stellou Maxwell.

Miley a Stella byly v sobotu ráno viděny, jak se společně odhlašují z luxusního newyorského hotelu.  To samozřejmě silně přiživilo spekulace, podle kterých spolu už několik měsíců chodí.

Není bez zajímavosti, že obě krásky se seznámily prostřednictvím Instagramu. Že by se jednalo o původně virtuální lásku, která časem přerostla v reálný románek? Řada lidí se domnívá, že ano.

"Vodí se za ruce, objímají a cítí se spolu velmi příjemně. Určitě to daly dohromady," řekl nedávno nejmenovaný zdroj deníku New York Daily News.

Na sociálních sítích se navíc objevily fotografie, na kterých Stella dává Miley pusu.

Dvaadvacetiletá zpěvačka se přitom nijak netají tím, že vztahy s osobami stejného pohlaví jí moc nefungují. Chová se v nich totiž jako typický macho.

"Všude kolem je spousta macho energie…. Kvůli tomu mám pocit, že bych měla být blbka, což ale nejsem. A pak, když jsem randila s nějakou dívkou, nemohla jsem se zbavit dojmu, že potřebuje někoho, kdo ji bude chránit, takže budu muset mít tuhle macho energi. A kvůli tomu jsem se necítila vůbec dobře," svěřila časopisu Time.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku