Miley Cyrus je opět single
zdroj: tisková zpráva

Miley Cyrus je opět single

21. 4. 2015 – 13:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Vztah Patricka Schwarzeneggera a Miley Cyrus prý dospěl ke svému definitivnímu konci.

Arnold Schwarzenegger a Maria Shriver mají pádný důvod k oslavě – jejich syn už nerandí s kontroverzní dvaadvacetiletou zpěvačkou. Minimálně to tvrdí některá zahraniční média.

"Není to přestávka. Je to konec," prozradil zdroj blízký páru magazínu People a dodal, že Miley a Patrick i nadále zůstávají přáteli.

Důvodem rozchodu prý byla skutečnost, že Cyrus věnuje příliš mnoho času své práci. A protože Patrick ještě studuje… "Nacházejí se ve svých životech na dvou rozdílných místech – on chodí do školy a ona se zaměřila na svou kariéru a hudbu," vysvětlil zdroj.

Připomeňme, že syn slavného Terminátora nedávno čelil obvinění z nevěry. V mexickém Cabo San Lucas ho totiž fotografové přistihli, jak se objímá s tajemnou brunetkou. On sám však tyto spekulace striktně odmítl s tím, že by  Miley v žádném případě nepodvedl.

"OMG. Je přítelkyně jednoho z mých nejlepších kamarádů… NIKDY bych neudělal nic proti mé přítelkyni…Dívky se přátelí s kluky a kluci se přátelí s dívkami…" komentoval to na svém Twiteru.

Zatím bez komentáře, buďte první!