Milenec modelky Jordan: Jsem velmi homosexuální
zdroj: tisková zpráva

Milenec modelky Jordan: Jsem velmi homosexuální

16. 10. 2009 – 10:47 | Magazín | red | Diskuze:

LONDÝN (Famous) – Bojovník v kleci tzv. cage fighter Alex Reid nesnáší konvence a hlavně na ně kašle. Ve světě plném válek a utrpení mu přijde směšné, že média řeší jeho sexualitu. A tak nový partner prsaté britské modelky Jordan přiznal, že se čas od času rád obleče do dámských šatů. A klidně si užije sex i s mužem. Sám se považuje totiž za „trisexuála".

„Je to tak trochu legrace. Už jsem se oblékl do ženských šatů. A je to legrace. Tak co? Kolem nás pořád probíhají války a lidé se starají o tohle? Dejte mi pokoj! Když půjdu a budu mít šaty, tak co je sakra komu potom?“ zlobil se Alex v rozhovoru pro magazín OK!.

Přestože si zahrál v pornofilmu se ženou, klidně by zkusil i bisexuální či gay produkci. V sexu totiž nemá žádné hranice.

„Velmi rádi s Jordan posouváme hranice ve všem, nejen v sexu. Proč se omezovat? Ale já nejsem tím chlapem, co by rád chodil do obchodu v ženských šatech. A taky netoužím po změně pohlaví. Jsem velmi homosexuální! Miluju svět! Jsem trisexuál. Zkusím všechno!“ svěřil Alex magazínu OK!.

Zatím bez komentáře, buďte první!