Michal David: „Podvedl jsem manželku“
zdroj: tisková zpráva

Michal David: „Podvedl jsem manželku“

23. 10. 2014 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třiapadesátiletý zpěvák přiznal, že byl své ženě Marcele nevěrný. Podle jeho názoru to však jejich vztahu prospělo.

Michal David je ženatý téměř třicet let a jeho manželství je tak pokládáno za jedno z nejstabilnějších v českém showbusinessu. To však rozhodně neznamená, že by vždy bylo bezproblémové…

„Za tolik let ve vztahu s jednou ženou to bylo jako na houpačce, nahoru a dolů. A prošli jsme si různými obdobími,“ svěřil Blesku a dodal, že jednu krizi dokonce „řešil“ nevěrou.

„Nebudu to rozebírat do detailu, jak to bylo s nevěrou, ale myslím, že to našemu vztahu dokonce prospělo, nebo alespoň mně... Otevřelo mi to oči,“ prohlásil interpret hitu Každý mi tě, lásko, závidí.

Michal David zdroj: tisková zpráva

A co to s jeho manželstvím udělalo? Prý je díky tomu ještě pevnější dřív. Michal si podle svých vlastních slov totiž uvědomil, jaký poklad ve své ženě vlastně má a že by jí v žádném případě nevyměnil.

Připomeňme, že Michalovi a Marcele se podařilo překonat dokonce i ztrátu jejich mladší dcery Míši. Ta v pouhých deseti letech zemřela na leukémii.

„V takových situacích se rodina buď stmelí, nebo naopak rozpadne. Protože ale máme ještě Kláru, museli jsme se o ni postarat“ komentoval to David před pěti lety.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku