Michal David nebo Petr Kolář, který je lepší zpěvák? Hlasujte!
zdroj: tisková zpráva

Michal David nebo Petr Kolář, který je lepší zpěvák? Hlasujte!

27. 11. 2017 – 13:03 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dnes se o vaši přízeň budou ucházet dva naši zpěváci. První je Michal David, hudební idol osmdesátých let, který v sobotu získal 2. místo v anketě Zlatý slavík. Proti němu se postaví Petr Kolář, kterému patřila ve slavíkách 10.pozice, a který získal 4x méně hlasů, než Michal David. Vyhraje Michal takto suverénně i v naší, nezmanipulované anketě?

Michal David

Michal David je český zpěvák, skladatel a producent. Narodil se 14. července 1960 v Praze. Když mu bylo 6 let jeho rodiče se rozvedli. Jeho píseň Dlouhá noc složená pro Helenu Vondráčkovou se stala v roce 2001 hitem. Celkem vydal 16 sólových alb. Jeho písně se objevily například i v horroru Hostel. Působil jako kouč v televizní soutěži Hlas Československa. Více.

zdroj: Archiv

Více videí

Petr Kolář

Petr Kolář se narodil 20. června 1967 v Českých Budějovicích. Od 18. let zpíval s řadou rockových kapel a věnoval se nejrůznějším hudebním projektům v nahrávacích studiích. V roce 1993 přichází do Prahy, od tohoto roku začíná účinkovat v nejúspěšnějších českých a zahraničních muzikálech. Více.

zdroj: Archiv

Více videí

Přidejte se do fanklubu svého oblíbeného zpěváka!
Fanklub Petr Kolář
Fanklub Michal David

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku