Michal David čelí drsné kritice. Režisér Jaroslav Soukup ho označil ho za parazita!
zdroj: Profimedia

Michal David čelí drsné kritice. Režisér Jaroslav Soukup ho označil ho za parazita!

8. 9. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

A máme tu další mediální válku. Tentokrát se hádají Michal David a Jaroslav Soukup – kvůli připravovanému snímku Decibely lásky. V čem je problém?

Inkriminovaný filmový muzikál mnozí považují volné pokračování Discopříběhů, což se jejich spoluscénáristovi Jaroslavovi Soukupovi ani trochu nelíbí. Podle svých vlastních slov autorská práva na Discopříběhy nikomu neprodal a s Decibely lásky nemá nic společného.

"I když se jeho producent všemožně snaží přesvědčit veřejnost, že jde o Discopříběh 3," postěžoval si Blesku a dodal, že Davidovo jednání považuje za zjevné parazitování. Celou věc prý už předal svým právním zástupcům.

Jaroslav Soukup zdroj: Profimedia

Michal oproti tomu tvrdí, že Soukup to jen špatně pochopil.

"Musí být velmi nemocný. Rozhodně nechceme spojovat Decibely lásky s Discopříběhem. Půjde o absolutně jiný film, o čemž hovoří také fakt, že v něm z původního obsazení hraje jen Rudolf Hrušínský nejmladší," prohlásil.

Některá média spekulují o tom, že David skutečně původně chtěl točit Discopříběh 3, jenže jeho plány mu zhatila Tereza Pergnerová (dědička autorských práv, pozn. red.). On sám to nicméně popírá.

Tak tohle bude ještě zajímavé!

Zatím bez komentáře, buďte první!