Měla Miley Cyrus tajnou svatbu?
zdroj: tisková zpráva

Měla Miley Cyrus tajnou svatbu?

29. 1. 2013 – 16:09 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Provdala se herečka tajně za svého přítele Liama Hemswortha?

V rozhovoru pro březnové vydání časopisu Cosmopolitan směřovala Miley pozornost ke svému příteli a nenápadně mlžila o jejich tajné svatbě. Z dětské tvářičky Miley Cyrus se stala žena, která nemá problém zapózovat bez podprsenky na titulní straně známého lifestylového měsíčníku. Láska a hudba, to jsou dvě věci, o kterých mladá herečka v magazínu mluvila, svého přítele několikrát označila jako svého manžílka.

Miley Cyrus_2 zdroj: tisková zpráva
Herečka a zpěvačka intenzivně pracuje na svém novém albu, které by mělo vyjít ještě v letošním roce. Úspěchy, které mladičká Miley sklízí, jsou zasloužilé a není jich málo, přesto se Miley snaží stát nohama na zemi: „Nejdůležitější věc v mém životě je můj vztah s Liamem. Je to někdo, komu stoprocentně věřím. Co se ostatního týče, nevím. Je možné, že mé nové album bude propadák a lidé ho budou nenávidět.“


Měsíčníku se svěřila, že je opravdu nadmíru zamilovaná a důvěřivě redakci vyprávěla: „ Byla jsem u bazénu s párou a v tom přišel Liam. Svlékl si oblečení a začal plavat. Byla jsem blažená, je táááák krásný. Hned jsem si ho vyfotila. Když se moje kamarádky ptaly, kdo to je, že je to prý fešák, tak jsem jim odpověděla, to je můj manžílek.“ Zda se Miley opravdu tajně provdala, je tedy jedna velká neznámá.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku