Mel B musela být hospitalizována
zdroj: tisková zpráva

Mel B musela být hospitalizována

15. 12. 2014 – 0:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Bývalá Spice Girl během cesty na zkoušky X-Factoru zkolabovala. Její stav je podle všeho vážný.

"Když nasedala do auta, tak ještě vypadala dobře. Později se jí ale udělalo strašně zle. Stěžovala si na silné bolesti břicha, které se neustále zhoršovaly, až upadla do agónie. Plakala," prozradil magazínu The Sun nejmenovaný zdroj a dodal:

"Byla na tom tak špatně, že řidič ihned vyrazil do nejbližšího špitálu. Byl to pro něj děsivý zážitek – neměl nejmenší tušení, zda bude v pořádku či nikoliv."

Lékaři britskou hudební hvězdu důkladně vyšetřili. Bližší údaje o jejím zdravotním stavu však momentálně nejsou známy. Melanina odcizená matka Andrea Brown dokonce ani neví, v jaké nemocnici její dcera leží.

"Tohle je noční můra každé mámy. Zjistíte, že se něco takového stalo a nevíte co dělat a na koho se obrátit. Je to hrůzné," napsala Andrea na svůj Twitter.

Zpěvaččina sestra Danielle na téže sociální síti následně zveřejnila prosbu o pomoc. V té mj. apeluje na svého švagra Stephena Belafonta, aby jim poskytl potřebné informace.

"Vím, že by to měla být soukromá rodinná záležitost, ale jsem zoufalá. Pokud nám někdo může pomoct, ať to prosím udělá…  Je to směšné a kruté. Jak to, že nikdo mě ani mé rodině neřekne, kde má sestra je a co se s ní děje????? Je to tak jednoduché, zavolat a říct že bude OK, nic víc nechceme!!!!" napsala.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku