Mel B a Stephen Belafonte prý žijí odděleně
zdroj: Profimedia

Mel B a Stephen Belafonte prý žijí odděleně

16. 12. 2014 – 11:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Další skandál. Stephen Belafonte čelí narčení, že svou krásnou manželku týrá. Známe podrobnosti.

Příběh, na jehož počátku stála hospitalizace bývalé Spice Girl, má nečekané pokračování.

Poté, co byla Mel B propuštěna z nemocnice (ve které strávila tři noci), vyrazila na finále X-Factoru. Diváci si nemohli nevšimnout dvou věcí – že nemá svůj snubní prsten a že na jejím těle jsou patrné modřiny a škrábance.

Belafonte si ovšem stojí za tím, že domácího násilí se rozhodně nedopustil.

"Obvykle na drby na Twitteru nereaguju, ale tentokrát udělám výjimku a budu reagovat na komentáře, podle kterých svou ženu biju, protože si myslím, že jsou hodně nechutné. A nepravdivé," napsal a dodal:

"Mel byla velmi nemocná a lékaři jí pomohli, aby se cítila lépe. Pokud se fanoušci napřed nezamyslí, než něco napíšou, pak to nejsou skuteční fanoušci."

Mel B a Stephen Belafonte zdroj: tisková zpráva

Nejmenovaný zdroj ze zpěvaččina okolí nicméně médiím prozradil, že její vztah se Stephenem prochází těžkou krizí. "Kdo ví, zda to manželství vůbec přežije? V tuto chvíli to nevypadá vůbec dobře. Ale oba jsou tak nevypočitatelní, že možné je všechno," konstatoval.

Brown se podle dostupných informací momentálně zotavuje na tajném místě. Její přátelé tvrdí, že jen několik dní předtím, než kvůli silným bolestem břicha skončila v nemocnici, se s Belafontem tvrdě pohádala.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku