Megaúspěšná topmodelka Hana Soukupová bude maminkou
zdroj: Profimedia

Megaúspěšná topmodelka Hana Soukupová bude maminkou

3. 7. 2013 – 10:50 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Blondýnka, známá jako nahá kráska oblečená do kapek z reklamy na Mattoni, je v očekávání se svým prvním potomkem, kterého bude vychovávat v USA, kde už přes deset let žije.

Sedmadvacetiletá modelka českého původu se po sedmiletém manželství konečně dočká potomka, kterého zplodila se svým milionářským manželem Drew Aaronem.

Hana Soukupová zdroj: tisková zpráva

Soukupová prozradila, že očekávaný potomek bude syn a dokonce už mají s manželem vybrané jméno.
"Celým jménem to bude Finn S. Aaron. Finn je jméno, které jsme s manželem společně vybrali, budeme mu říkat Finíčku, S. je zkratka mého příjmení Soukupová a Aaron je příjmení mého manžela. Brali jsme se sice už před sedmi lety, ale teprve teď jsem přijala jeho jméno a jmenuji se Hana Aaron Soukupová, takže budeme jedna velká rodina," svěřila se Hanka serveru super.cz.

Hana Soukupová zdroj: tisková zpráva

Modelka do USA odcestovala už ve svých šestnácti letech, kdy v New Yorku započala svou úspěšnou kariéru. Ještě s Karolínou Kurkovou se umístily jako jediné češky na titulní straně časopisu Vogue a stala se také jedním z andělů Victoria´s Secret. Předváděla snad pro všechny významné světové návrháře a k dokonalému štěstí jí chybí opravdu už jen miminko.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku