Megan Fox: „Pózování na červeném koberci mě nudí“
zdroj: tisková zpráva

Megan Fox: „Pózování na červeném koberci mě nudí“

5. 8. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Osmadvacetiletá herečka přiznala, že je nerada terčem pozornosti novinářů a fotografů.

„Není to nic, co bych si užívala a tak se raději snažím od toho držet dál. Jenže někdy to dost dobře nejde – třeba když promujete nový film. Ovšem sama bych si to nevybrala,“ postěžovala si Megan magazínu Daily News.

Hvězda Transformers rovněž uvedla, že jí vadí, když reportéři bulvárních plátků záměrně nechápou její humor či sarkasmus a následně o ní píšou hlouposti.

Megan Fox zdroj: tisková zpráva

Megan, která byla opakovaně vyhlášena nejvíc sexy ženou světa, bývá často srovnávána s Angelinou Jolie. Ona sama však tvrdí že je nesmělá a doba, kdy její hvězda začala prudce stoupat vzhůru, pro ni nebyla vůbec jednoduchá.

„Snažila jsem se usilovně přijít na to, kdo vlastně jsem. Nikdy jsem nepatřila k lidem, kteří zapnou Internet a s nadšením si o sobě čtou. Podle mě to poškozuje psychiku a vaši emocionální pohodu,“ prohlásila krásná brunetka a dodala:

„Žít on-line život nehodlám ani teď. Byla jsem pět dní Twitteru a úplně mě to ohromilo. Ten obrovský tlak na to, abyste psali několik příspěvků denně… Já mám mnohem raději soukromí.“

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku