Matthew McConaughey: Můj rodinný život je jako cirkus
zdroj: Profimedia

Matthew McConaughey: Můj rodinný život je jako cirkus

26. 4. 2013 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Od té doby, co se třiačtyřicetiletý herec stal trojnásobným otcem, prý jeho život víc a víc připomíná cirkus.

"Máme pocit, že z Leviho bude astronaut. Tráví celé noci tím, že v obývacím pokoji staví letiště," řekl Matthew o svém nejstarším (čtyřletém) synovi v Noční show Davida Lettermana. "Přijdu domů z práce, řekněme v 18 hodin… Levi staví letiště, ze stropního ventilátoru visí různé věci…," dodal.

Pokud jde o jeho tříletou dceru Vidu, ta prý zcela propadla módě. "Vida ve svém pokoji pořádá módní přehlídky. Předvádí na nich různé modely šatů, čelenky, boty a dokonce i andělská křídla," konstatovala hollywoodská hvězda.

Jediný, kdo se do těchto bohulibých aktivit zatím nezapojuje, je nejmladší Matthwův syn Livingston. Hlavním důvodem je skutečnost, že jsou mu teprve čtyři měsíce a podle Matthewa ještě není příliš pohyblivý.

Každé správné šapitó ovšem potřebuje ředitele. V rodině McConaugheyových tuto funkci vykonává Matthewova manželka Camila. „"e to úžasná doba a já mám úžasnou ženu. Je nezpochybnitelným vůdcem našeho cirkusu," prohlásil Matthew. Připustil také, že největší chaos v domě zavládl po narození třetího dítěte. "Není to, jako by vám rázem přibylo o 33,3% více starostí  –  to spíš o 133,3%," zavtipkoval.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku