Martine McCutcheon se pochlubila rozkošným synem
zdroj: tisková zpráva

Martine McCutcheon se pochlubila rozkošným synem

10. 3. 2015 – 20:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Osmatřicetiletá herečka zapózovala se svým vymodleným potomkem.

Martine McCutcheon se dlouhou dobu nedařilo přijít do jiného stavu. Bojovala s depresí, syndromem chronické úvahy i dalšími zdravotními potížemi a postupem času se začala smiřovat s tím, že matkou se nejspíš nikdy nestane.

Jenže člověk míní... a příroda mění. Loni v létě britská kráska oznámila, že se svým manželem Jackem McManusem otěhotněla. A 4. února porodila krásného chlapečka, který dostal jméno Rafferty. Neobešlo se to však bez komplikací.

Martine McCutcheon zdroj: tisková zpráva

"Jeho plíce byly naplněny tekutinou. Lékaři nás nicméně uklidňovali, že nejde o důvod k panice. Převezli ho na novorozeneckou JIP, kde strávil několik dní na pozorování," zavzpomínala Martine v rozhovoru pro časopis Hello! a dodala:

"Bylo to pro mě velmi bolestné, ale když jsme se na něj šli podívat, už se v inkubátoru pokoušel zvednout hlavičku a já si pomyslela 'budeš v pohodě, malý človíčku.'"

S přihlédnutím k těmto okolnostem není divu, že hvězda filmu Láska nebeská je v současné době na vrcholku blaha. "Ještě nikdy v životě jsem nebyla tak zamilovaná a šťastná. Maminky mi vždy říkala, že tenhle druh lásky je silnější než jakýkoliv jiný - a měla naprostou pravdu," konstatovala McCutcheon.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku