Martin Maxa ukázal v novém klipu o veteránech své vypracované tělo
zdroj: tisková zpráva

Martin Maxa ukázal v novém klipu o veteránech své vypracované tělo

18. 1. 2013 – 14:17 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Jedenapadesátiletý český zpěvák natočil videoklip k písni ze svého nového alba Sám sebou a natáčelo se na exotických Kanárských ostrovech.

Martin Maxa je nejenom zpěvák, ale také kytarista, skladatel a mimojiné i malíř, jehož malby jsou k vidění na jeho oficiálních stránkách. Tento měsíc natáčel svůj nový videoklip k písni s názvem Píseň padlých, která je součástí jeho nejnovějšího alba Sám sebou. Natáčelo se na kanárském ostrově Fuerteventura a kromě Maxy v něm účinkovaly modelky Romana Pavelková a Veronika Chmelířová a zároveň i skuteční váleční veteráni z Afghánistánu poručík Miroslav Lidinský a nadporučík Jiří Schams.

Martin Maxa zdroj: tisková zpráva

Videoklip je věnován všem vojákům, kteří zahynuli v bojích na zahraničních misích a tím, že v něm hrají i dva skuteční veteráni, je i mnohem více autentický.

Maxa v médiích uvedl, že se při psaní písně inspiroval v jedné reportáži o afghánském veteránovi a uvědomil si, jak důležitá je role armády. Na konci videoklipu jsou dokonce uvedena jména padlých vetránů i s datem a místem jejich úmrtí.

Sám Maxa se v klipu prochází po pláži a vystavuje na odiv své perfektně vypracované svaly, které by mu v jeho věku mohl ledajaký mladík jenom závidět. Modelky zase v klipu hrají manželky veteránů a píseň je chytře doplněna o anglické titulky, aby jí rozuměli i v zahraničí. O videoklip totiž projevila zájem celosvětvá redakce televize MTV a takto písni alepoň budou rozumět.

Zatím bez komentáře, buďte první!