Marpo slaví 10 let na scéně. Slibuje největší hiphopový koncert v zemi.
zdroj: iREPORT.cz

Marpo slaví 10 let na scéně. Slibuje největší hiphopový koncert v zemi.

17. 6. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce iReport.cz | Diskuze:

Rappera Marpa čeká další hudebně nabitý rok - přesně po roce od poslední desky R!OT vydá album Best of. Nahrávku, která se na trhu objeví v září, pokřtí 23. října v klubu SaSaZu. Podle samotného Marpa půjde o největší podobnou show v Česku.

Od počátku hudební kariéry Oty Petřiny, alias Marpa uběhlo již 10 let. Za tu dobu se mnohé změnilo - rapper vydal 5 desek, nastoupil jako bubeník v kapele Chinaski, oženil se a narodila se mu dcera Emma. Právě poslední události přisuzuje Marpo zásadní význam:  "10 let je dlouhá doba a člověk vystřídá různý polohy, hledá se. Já se před 2 lety konečně našel. Díky narození Emmy člověk ani už tolik netlačí na pilu. Dělám to, protože mě to baví. Ne protože musím nebo jsem na tom závislej. Rap miluju a se stejným nadšením ho dělám," vysvětluje rapper vývoj svojí osobní i pracovní stránky.

Desáté výročí oslaví Marpo hiphopovou show v pražském SaSaZu, kde zároveň pokřtí novou deskou Best of. Jak na koncertě, tak na nové desce fanoušci uslyší hity jako Jsem, Jděte mi z cesty, Nech to běžet, Já sám a moje druhý já nebo Tak kdo. O grafickou stránku scény se postará stage designer Martin Hruška, který projektoval i show k výročí 20 let Chinaski a comebackové tour Lucie, obojí ve ve vyprodané O2 areně.

Sestava hudebníků mezinárodního Trouble Gangu bude stejná jako při loňském podzimním vystoupení v Lucerně, které završilo vyprodané turné právě k předešlé desce R!OT. S Marpem i tentokrát vystoupí MCWohnout, DJ Partyboi, IronKap, Hard Target, Gemstar, Kensta Lopez a Young CP.

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku