Mark Zuckerberg a Priscilla Chan se brzy stanou rodiči
zdroj: Profimedia

Mark Zuckerberg a Priscilla Chan se brzy stanou rodiči

1. 8. 2015 – 21:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Zakladatel veleúspěšné sociální sítě Facebook a jeho manželka čekají miminko. A bude to holčička!

O radostné novince informoval sám Zuckerberg – samozřejmě prostřednictvím Facebooku.

"Priscilla a já máme vzrušující zprávu – čekáme holčičku! Bude to nová kapitola v našich životech," uvedl. "Během ultrazvuku mi dokonce ukázala palec nahoru jako 'like', takže jsem přesvědčen, že bude po mně."

Slavný pár je o to šťastnější, že už o několik dětí přišel.

"Chceme se podělit o jednu zkušenost… Během uplynulých let jsme se pokoušeli o početí potomka a během té dlouhé cesty jsme zažili tři potraty. Když se dozvíte, že čekáte miminko, cítíte se plní naděje. Představujete si, kým se stane a sníte o naději pro jeho budoucnost. Začnete dělat plány… a potom je to všechno najednou pryč. Je to osamělý zážitek," zavzpomínal Mark.

Toto těhotenství je však už v pokročilém stadiu, tudíž riziko samovolného potratu je minimální. "Priscilla i naše dítě jsou zdravé," napsal slavný podnikatel, který by byl podle svých vlastních slov rád, kdyby se lidé o potratech nebáli hovořit.

Připomeňme, že Zuckerberg a Chan se seznámili v roce 2003, tedy v době, kdy oba studovali na Harvardu. Údajně na sebe narazili během jedné divoké kolejní párty. Své 'ano' si řekli o devět let později - konkrétně 19. května 2012.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku