Marilyn Monroe byla výtečná kuchařka
zdroj: tisková zpráva

Marilyn Monroe byla výtečná kuchařka

14. 11. 2010 – 15:00 | Magazín | red | Diskuze:

Analýza soukromých dopisů a poznámek herečky Marilyn Monroe odhalila, že jedna z nejslavnějších hollywoodských hvězd byla úžasnou kuchařkou milující experimenty v kuchyni. Ačkoli ji svět vnímá spíše jako filmovou sexbombu, ona byla především úžasnou hospodyňkou.

Pro vaření měla skutečně vášeň, její dopisy odhalují, že to byl její největší koníček a recepty nejen sbírala, ale také sama inovovala. Milovala především nádivky a její vlastní recept obsahuje jedenáct ingrediencí včetně chleba namočeného ve vodě, pěti bylin, koření a ořechů. Drůbky pro výrobu nádivky musejí být podle Marilyn z jater a srdíčka a mleté hovězí musí být osmahlé bez oleje. Do nádivky pak přidává ještě jednu hrst strouhaného parmezánu a usekanou pažitku.

Že byla Marilyn výbornou a vášnivou kuchařkou se dozvěděl svět už v roce 1999, kdy se dražily její nově objevené soukromé předměty, mezi nimiž byla sbírka opotřebovaných kuchařek.

Recept na nádivku pochází z roku 1955 či 1956, kdy žila v New Yorku. Podle šéfkuchařů je to recept skutečného odborníka poukazující na fakt, že ho vytvořil člověk velmi zkušený a v kuchyni sebevědomý.

Zatím bez komentáře, buďte první!