Mareš na Andělech předvedl skvělou parodii na Gangnam Style!
zdroj: Profimedia

Mareš na Andělech předvedl skvělou parodii na Gangnam Style!

18. 3. 2013 – 11:50 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Leoš Mareš se poprvé objevil na obrazovkách České televize jako moderátor. Diváci ho však nakonec po relativně dlouhé době viděli i tančit a zpívat. A bylo o co stát!

Hudební ceny Anděl 2012 jsou rozdány. Hvězdou celého večera se stal známý český moderátor Leoš Mareš, který se pořádně odvázal a zatančil a zazpíval vlastní cover verzi megahitu Gagnam Style od korejského rappera PSY.

Ještě několik dní před přenosem přitom vážně přemýšlel nad tím, zda si tentokrát neukousnul příliš velké sousto. "Musím říct, že ještě v pátek jsem chtěl celé číslo odpískat. Když jsem si ho zkoušel, došlo mi, že to nebude jednoduché. Nakonec jsem podlehl tlaku ostatních a sedmnáct hodin před přenosem jsem nedělal nic jiného, než že jsem se učil ten text. Jen mě mrzí, že mi nevyšel konec, i když divák to nepostřehl. Místo sedmi kategorií jsem stihl v zrychleném tempu vyjmenovat jen asi tři nebo čtyři," řekl Leoš v rozhovoru pro server iDNES.cz.

Jeho obavy se ale ukázaly být zbytečné. Publikum ho po zásluze odměnilo bouřlivým potleskem a záznam jeho vystoupení shlédli na Internetu už tisíce lidí, kteří vesměs nešetří pochvalnými komentáři.

Za zmínku jistě stojí i "andělský Harlem Shake", který vznikl při natáčení oficiálních upoutávek na Anděly. V tomto klipu Leoš řádí ve vodě s krásnými dívkami převlečenými za anděly. Podle slov šestatřicetiletého "Pána kožichů" šlo o zcela neplánovanou a spontánní akci. Navzdory tomu (nebo možná právě proto) slaví video u diváků velký úspěch.

 

 

...

A Harlem shake v podání Leoše Mareše

...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku