Manželství Míši Maurerové nevinnou nevěru možná neustojí
zdroj: tisková zpráva

Manželství Míši Maurerové nevinnou nevěru možná neustojí

19. 3. 2013 – 7:25 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

I mnohaletý spokojený vztah občas přepadne krize a touha zakusit něco nového. Některý to ustojí a jiný se kvůli tomu rozpadne. Jak je to ale s narušeným manželstvím představitelky Digi ze seriálu ulice?

Třiatřicetiletá černovlasá herečka před Vánoci neudržela své emoce na uzde a posilněna alkoholem se oddávala vášnivé líbačce s mladým manažerem Ondřejem Potykou, se kterým byla přistižena fotografy, kteří si k její smůle snímky bohužel nenechali pro sebe. Míša měla teprve půl roku po hohosné svatbě, která se konala na zámku Zbiroh se svým o devět let starším nyní už manželem Milanem Kožíškem, se kterým má čtyřletá dvojčátka Magdalenku a Josífka.

Zprvu si z toho herečka nic nedělala a brala to s nadsázkou, že o nic nešlo. "Byl to večírek, po dlouhé době jsem se bavila, becherovka tekla proudem a Ondřej je fakt kamarád. Mám doma manžela, kterého opravdu miluji. Jestli člověk po pár becherech dá někomu pusu (velmi zbytečnou), je to dost malej důvod na to, aby to všem ublížilo," osvětlila situaci chvíli po aféře časopisu Spy.

Michaela Maurerová a Milan Kožíšek zdroj: tisková zpráva

O Míšině nevěře se psalo ve všech bulvárních médií a to zřejmě její manžel neustál a vystěhoval ji údajně z jejich společného sídla v Brdech do pražského bytu na Vinohradech. Zda se jedná jen o malou pauzu, kterou potřeboval hlavně Míšin podvedený manžel, nebo jde o něco víc, vědí jen oni sami. Herečka se od oné události objevuje na veřejnosti nejčastěji v doprovodu svých kamarádek a je zřejmé, že nebude něco v pořádku.

Zdá se, že ani malá a nevinná nevěra se někdy nevyplácí a zejména mediálně známé osoby by si měly dát velký pozor, jak se na veřejnosti chovají. Snad nevinná pusa nezpůsobí zničení rodiny se dvěma malými dětmi, které za chování svých rodičů nemohou.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku