Manželka rappera Jaye-Z je údajně opět těhotná!
zdroj: Profimedia

Manželka rappera Jaye-Z je údajně opět těhotná!

30. 7. 2015 – 0:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Beyoncé Knowles prý čeká druhé dítě. Jde jen o další spekulaci nebo je to tentokrát pravda?

To, že se Blue Ivy stane velkou sestrou, psala zahraniční bulvární média už několikrát. Žádná z těchto zpráv se však nakonec nepotvrdila. Nyní magazín OK! zveřejnil článek, ze kterého plyne, že třiatřicetiletá zpěvačka absolvovala několik cyklů IVF… a je v jiném stavu.

"Akorát se tím nechlubí. Je paranoidní, takže pokaždé když jde ven, bříško maskuje," prohlásil nejmenovaný zdroj. "Ti dva si kvůli tomu prošli tolika věcmi, že to prostě nechtějí zakřiknout tím, že to každému vyslepičí ještě před uplynutím prvních tří měsíců těhotenství."

Slavný pár prý tuto novinku oficiálně oznámí teprve tehdy, až riziko potratu klesne na minimum. S přihlédnutím k tomu, že Beyoncé už jednou o miminko přišla, se není čemu divit…

"Nějakou dobu se snažili a bylo to velmi těžké, protože se jim nedařilo. Oba zoufale toužili po dalším dítěti a teď jsou štěstím bez sebe. Z toho ale rozhodně neplyne, že hned vydají prohlášení, ve kterém to všem oznámí – to není jejich styl," uzavřel zdroj.

Tak co myslíte… je v tom, nebo není? V internetových diskusích zatím převažuje názor, že ano. A zlé jazyky dodávají, že tentokrát by mohla vybrat nějaké normální dětské jméno.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku