Maminku Dwaynea Johnsona propustili z nemocnice
zdroj: tisková zpráva

Maminku Dwaynea Johnsona propustili z nemocnice

13. 8. 2014 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Ata-Maivia Johnson měla vážnou autonehodu - do jejího vozu čelně narazil údajně opilá řidička. Utrpěla při ní zranění, která si vyžádala několikadenní hospitalizaci.

„The Rock“ neváhal a pro maminku si osobně přijel. Na svém Instagramu následně zveřejnil fotografii, na které ji odváží z nemocnice na invalidním vozíku. „Beru mámu domů,“ připsal k ní.

Ata má stále jednu ruku v sádře, ale jinak už vypadá dobře. Může ovšem mluvit o velkém štěstí, že nedopadla mnohem hůř. „Potlučená, nicméně má tvrdé jádro a brzy se úplně uzdraví. Jsem vděčný, že můžu opět vidět její úsměv. A děkuju vám kluci za všechny vaše modlitby, lásku i přání,“ vzkázal dvaačtyřicetiletý herec svým fanouškům.

The Rock zdroj: Instagram

Kromě Aty musela být po autonehodě - ke které došlo v sobotu 2. srpna v Clermontu na Floridě - hospitalizována i Johnsonova sestřenice Savelina "Lina" Fanene.

Populární wrestler v neděli vystavil na Twitteru snímek obou zdemolovaných automobilů, přičemž použil tyto tři hashtagy: „#BearHugsandGratitude“, „#ChoicesMatter“ a „#100PercentPreventable“. Včera přidal ještě „#DontDrinkandDrive“.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku