Magický okamžik: Syn Gisele Bündchen dostal požehnání od dalajlamy
zdroj: Instagram

Magický okamžik: Syn Gisele Bündchen dostal požehnání od dalajlamy

3. 11. 2014 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtyřiatřicetiletá modelka se pochlubila povedenou fotografií ze soukromé schůzky s Jeho Svatostí Dalajlamou XIV.

Být celebritou má mnoho výhod. Například si můžete domluvit setkání s dalajlamou.

Gisele Bündchen zveřejnila snímek, na kterém 14. tibetský dalajláma, Tändzin Gjamccho, žehná jejímu pětiletému synovi Benjaminovi.

„Jaký inspirující a laskavý člověk… Jsem vděčná za tento magický okamžik,“ připsala k ní a opatřila ji hashtagy „wisom“ a „gratitude“

Jak vidíte, brazilská kráska – která si k této mimořádné příležitosti oblékla elegantní bílý rolák a džíny - s sebou vzala i dvouletou dcerku Vivivan. Ta trpělivě čekala v její náruči, až na ni přijde řada.

Gisele Bündchen zdroj: Instagram

Gisele se podle jejích vlastních slov velmi dobře povedlo skloubit mateřství s kariérou. Zajímá vás, jak to dělá, že pořád vypadá tak dobře?

„Je velmi důležité, abyste se o sebe starali. Víte, jak se říká, že si máte nasadit kyslíkovou masku jako první a až pak ji dát svému dítěti? Tak já si myslím, že i máma by se nejprve měla postarat o sebe,“ vysvětlila Bündchen v rozhovoru pro Sunday Times a dodala:

„Jasně, můžete se kvůli tomu cítit provinile. Ale když si svou kyslíkovou masku nasadím jako první, když se budu cítit dobře a spokojeně, pak budu mnohem trpělivější, milující a chápající matka i manželka.“

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku