Madonnin vztah s brazilským zajíčkem je jen reklamním podvodem
zdroj: tisková zpráva

Madonnin vztah s brazilským zajíčkem je jen reklamním podvodem

12. 10. 2009 – 17:24 | Magazín | red | Diskuze:

LONDÝN (Famous) – Láska nebo dobře placený kontrakt? Pokud se mluví o vztahu Madonny a dvaadvacetiletého modela Jesuse Luze, platí prý to druhé. Potvrdily to magazínu Now věrohodné zdroje. Popová královna zahrnula brazilského krasavce penězi a pomáhá mu také s kariérou, on si za to na veřejnosti hraje na jejího partnera. V soukromí si ale žijí každý svůj život, nespí dokonce ani spolu v jedné ložnici.


„Dokonce i Madonnini asistenti se k němu chovají jako k poslíčkovi, musí jim nosit pití a jídlo. Oba spí v oddělených postelích většinu času, Jesus má dokonce svou ložnici, aby Madonnu vůbec při spánku nerušil. Prostě je to jen jeden z členů jejího týmu jako jiní zaměstnanci. Dokonce se chodí bavit s dívkami ze své čtvrti, kde bydlí, zatímco Madonna posiluje nebo má obchodní schůzky. Je to trapné, když se mluví o něčem jako žhavém románku,“ citoval magazín Now svůj prý důvěryhodný zdroj.

Popová královna minulý týden sama naznačila, že je ve vztahu s Jesusem trochu sobecká: „Je tak sladký. Pořád se o mě zajímá. Měla bych asi dělat to samé, ale znáte mě. Myslím, že to teď trochu pochopil, že jsem, měli bychom říct, trochu sebestředná.“

Jesus s ní ale občas opravdu spí, slouží jí. Jenže pochází z brazilského prostředí a je v rámci sexu velmi otevřený a pravidelně flirtuje se všemi Madonninými zaměstnanci, s muži i ženami,“ dodal zdroj pro Now.

Zatím bez komentáře, buďte první!