Madonna: Jsem připravena na páté dítě!
zdroj: tisková zpráva

Madonna: Jsem připravena na páté dítě!

1. 10. 2009 – 1:42 | Magazín | red | Diskuze:

NEW YORK (Famous) – Madonnino adopční šílenství zdaleka nekončí. Přestože má na krku jednapadesát let a stará se o čtyři nezletilé děti, cítí se být plná síly a nevylučuje, že si pořídí pátého potomka. Navíc neodmítá ani to, že by se potřetí vdala a že by jejím manželem mohl být dvaadvacetiletý Brazilec Jesus Luz.

Madonna má ve své péči dvanáctiletou Lourdes, devítiletého Rocka a čtyřletého Davida i stejně starou Mercy. Poslední dvě děti adoptovala z Malawi, Davida navíc ještě v manželství s Guyem Ritchiem, jenž je také biologickým otcem Rocka.

Na otázku novinářů, zda by se matkou chtěla stát popáté, Madonna odpověděla: „Kdo ví? Teď zrovna mám ruce plné! Nemám představu! To jediné mohu říct. Ale nikdy neříkej nikdy.“

Jenže pátý potomek nepřijde rozhodně v dohledné době. To se chce popová královna věnovat filmování. „Mám několik rozjetých projektů. Mám další scénář, který jsem si napsala, a chci režírovat další film. Doufejme, že se mi to podaří příští rok. Mám také spoustu projektů v Africe, které chci dovést do konce, jako postavit dívčí školu a vytvořit dva nové dokumenty,“ dodala zpěvačka.

Zatím bez komentáře, buďte první!