Madonna: Británii jsem opustila kvůli přezdívce Madge!
zdroj: tisková zpráva

Madonna: Británii jsem opustila kvůli přezdívce Madge!

3. 10. 2009 – 15:50 | Magazín | red | Diskuze:

LONDÝN (Famous) – I když Britové tvrdí, že je označení „Madge“ zkrácenou verzí „Majesty“, tedy Výsosti, Madonně se tato přezdívka přímo hnusí. A protože prý právě v Londýně na ni takto volali a o ní pod touto přezdívkou mluvili, odešla zpět do New Yorku. Popová královna přiznala, že to skutečně byl jeden z hlavních důvodů, proč Británii opustila.

„Je to důvod, proč jsem odešla z Anglie. Abych už nemusela poslouchat to slovo Madge. Někdo říká, že Madge je koloniální výraz pro nudnou ženu v domácnosti středního věku (middle-aged). A jiní zase říkají, že je to zkráceně Výsost (Majesty),“ tvrdí Madonna.

A jednapadesátiletá zpěvačka také přiznala, že je pouze a výhradně na mladší muže, protože vrstevníky nemůže vystát. Její současný partner Jesus Luz je přitom mladší o devětadvacet let.

„Mladí lidé jsou mnohem odvážnější. Setkali jste se s lidmi mého věku? Většinou jsou nabručení, tlustí a plešatí. Pokud je nějaký kluk dost starý na to, aby se dokázal sám obléknout, pak je dostatečně dobrý,“ dodala zpěvačka.

Zatím bez komentáře, buďte první!