Macaulay Culkin má novou přítelkyni
zdroj: Profimedia

Macaulay Culkin má novou přítelkyni

2. 12. 2013 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třiatřicetiletý americký herec se zamiloval do krásné brunetky, která jako by z oka vypadla Mile Kunis. Zajímá vás, o koho jde?

Letos o Vánocích Macaulay Culkin sám doma určitě nebude! Bývalá dětská hvězda vynechala dokonce i tradiční rodinnou večeři na Den díkuvzdání, jen aby mohla strávit den v Paříži se svoji novou láskou – Jordan Lane Prince.

Zamilovaný pár byl v úterý přistižen na romantické večeři na terase oblíbené restaurace Cafe de Flore. Macaulay se své vyvolené hluboce díval do očí a držel ji za ruku. Nakonec došlo i na několik vášnivých polibků:

Macaulay Culkin a Jordan Lane Prince zdroj: Profimedia

„Je to skvělá holka. Má ráda dobrou hudbu a nezkazí žádnou zábavu. Ona a Macaulay toho mají hodně společného,“ prozradil novinářům nejmenovaný zdroj z Jordanina okolí.

Zajímavé je, že Jordan je velmi podobná Macaulayho bývalé přítelkyni Mile Kunis. Připomeňme, že právě rozchod s Milou – se kterou měl vážný vztah dlouhých devět let – slavný herec poměrně těžce nesl a zlé jazyky dokonce tvrdily, že začal hledat útěchu v drogách.

„Nyní je ale opět šťastný. Neustále se usmívá a žertuje se svoji novou přítelkyní. Podle všeho je do ní zamilovaný až po uši,“ podotknul jeden z Macaulayho přátel.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku