Lucka Vondráčková vytasila zbrusu nový klip, kde odhaluje sexy dekolt!
zdroj: Facebook

Lucka Vondráčková vytasila zbrusu nový klip, kde odhaluje sexy dekolt!

11. 9. 2013 – 13:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Mamince Lucii nestačí pouze péče o svého syna a slavného manžela a k mateřské si ráda odskočí i ke svému milovanému zpívání.

Lucie oslavila v březnu Kristova léta a pořád vypadá jako ta holka z pořadu Marmeláda, který v dětství moderovala. Videoklip k její nové písni Stůj je plný tanečních kreací a Lucka se v něm odvázala mnohem více než kdykoliv jindy! Může za to hlavně její nový styling, který je nezvykle sexy a dokonce v jednom outfitu s narovnanými blond vlasy a vykukující štrasovou podprsenkou vypadá skoro jako Lady Gaga.

Zpěvaččina hudební tvorba má v médiích mnoho kritiků, kterým se nelíbí zejména její kýčovité texty o lásce a neoriginální na vlas podobné videoklipy. Lucka si ale jede pořád na své vlně a nehodlá rozhodně nic měnit. Proč by taky, když se její album dobře prodává a fanoušci jsou spokojení?

Lucie Vondráčková zdroj: Facebook

Zpěvačka se tento týden stihla ještě zůčastnit zahájení pražského Fashion Weeku a nyní už je s rodinkou v Kanadě, kde její muž a hokejový mistr Tomáš Plekanec v jednom bruslí za tamní klub Montreal Canadiens.

"Letos jsem toho tady díky stávce v NHL stihla opravdu hodně. Natočila jsem film Babovřesky 2, zvládla velké turné, nahrála novou desku Oheň a k ní spoustu videoklipů, které se budou postupně objevovat, i když už tady nebudu. Ještě uvažuju o tom, že bych přijela na otočku na Českého slavíka, ale to nevím jistě," svěřila se serveru Super.cz. Fanoušci se každopádně mají na co těšit!

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku