Lucka Vondráčková právě slaví Kristova léta: Co chystá nového?
zdroj: tisková zpráva

Lucka Vondráčková právě slaví Kristova léta: Co chystá nového?

8. 3. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Zpěvačka, která se narodila právě před třiatřiceti lety, žije sice s rodinou až v daleké Kanadě, přesto má své srdce stále ve své rodné zemi a pro své fanoušky chystá nový videoklip, který je v poněkud drsnějším stylu, než jak jsme u ní zvyklí.

Lucie nikdy nevypadala na svůj skutečný věk a není tomu ani dnes. Každý si ji pamatuje jako dlouhovlasou moderátorku Marmelády a ten dětský kukuč s rošťáckým úsměvem jí zůstal dodnes. Právě dnes by mělo také vyjít její nejnovější album Oheň, ze kterého pochází píseň Zombie, k níž natočila zároveň i videoklip.

"Nové album se jmenuje Oheň, protože oheň dává energii, nutí nás tancovat, dává očím jiskru a probouzí naše srdce. Oheň je láska, " svěřila se zpěvačka, co by mělo album vyjadřovat. Album obsahuje celkem šestnáct skladeb z nichž je deset zcela nových a najdete tam i píseň k filmu Babovřesky, kde Lucie také hrála. Zpěvačku také čeká deset společných vystoupení s Michalem Davidem na jejich Hit tour, které začíná 29.5. v ostravské ČEZ Aréně a uzavírá ho koncert 20.6. v TipSport Aréně v Liberci.

Lucie Vondráčková a Matyáš zdroj: tisková zpráva

Lucie si do Čech odskočila pouze za účelem natočení videoklipu a už zase spěchá zpět za svou rodinou, která je pro ni vším.

"Jsem tu jen dva a půl dne, déle bych to bez nich nevydržela. V Kanadě hlídá babička, jelikož Tomáš má zápasy. Zvykla jsem si, že práci musím pečlivě plánovat tak, abych stihla co nejvíc. Rodina je pro mě na prvním místě a chci s ní trávit co nejvíc času," vysvětlila zpěvačka.

Zpěvačka se chystá zase vrátit až v květnu, jak kvůli turné s Michalem Davidem, ale také na natáčení druhého dílu megaúspěšného filmu Zdeňka Trošky Babovřesky.

Zatím bez komentáře, buďte první!