Lucka Vondráčková natočila nový videoklip hodný náctileté zpěvačky!
zdroj: tisková zpráva

Lucka Vondráčková natočila nový videoklip hodný náctileté zpěvačky!

29. 1. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Lucka Vondráčková natočila svůj nový videoklip a hned za něj sklidila vlnu kritiky.

Dvaatřicetiletou zpěvačku a herečku Lucii Vondráčkovou si nejedni z nás pamatují coby dredatou snowboarďačku z filmu Snowboarďáci. Uběhlo několik let a dnes je to maminka více jak ročního Matyáška, kterého má se svým manželem a hokejistou Tomášem Plekancem.

Ve svém novém videoklipu, který je jak jinak než o lásce, by jen málokdo do Lucky řekl, že jí není pouhých 17, ale přes třicet. Její stylizace do nevinné holčičky, která touží po lásce jí podle kritiků už moc nepřísluší a měla by se nad sebou zamyslet. Chtělo by to trochu vyzrálejší texty a zajímavější hudbu, která nenadchne pouze její nejvěrnější fanoušky.

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec zdroj: tisková zpráva

Píseň s názvem Co s tou touhou vychází na jejím zatím posledním albu a to 8. března, tedy den před jejími třiatřicátými narozeninami. Na stránkách hudebnimasakry.cz je klip už umístěn a taková pocta jistě žádného zpěváka nepotěší. Lucka je ale s písní spokojená a rozhodně se nehodlá nechat rozhodit. "Vy jste věděli, že je po třicítce zakázáno být zamilovaný? Že se nesmí tancovat? Že není dovoleno v zimě zpívat o létě? Já to totiž netušila," vysvětlila zpěvačka na svém facebooku. Každý si nakonec může názor na novou píseň udělat sám.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku