Lucie Borhyová a Michal Hrdlička se rozešli! Může za to nevěra?
zdroj: Profimedia

Lucie Borhyová a Michal Hrdlička se rozešli! Může za to nevěra?

14. 10. 2015 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Vztah jednoho z nejpopulárnějších párů českého showbusinessu dospěl ke svému konci. Co se mezi Luckou a Michalem stalo?

Lucie Borhyová a Michal Hrdlička před cca třemi týdny přiznali, že plánují svatbu – jenže jen o několik dní později se od sebe odstěhovali.

"Ano, rozešli jsme se," potvrdila krásná moderátorka. Důvod sice odmítla prozradit, ale je jasné, že muselo jít o něco vážného.

Bulvární média ihned začala spekulovat o tom, že Hrdlička Borhyovou podvedl – konkrétně se svou kolegyní ze sportovních novin Innou Puhajkovou. Ta ovšem tyto dohady razantně odmítla.

"Je to absolutní nesmysl. Jsem již tři čtvrtě roku šťastně zamilovaná do svého přítele, se kterým plánujeme společné bydlení. Nemám jediný důvod nabourávat někomu vztah," uvedla v rozhovoru pro server Super.cz

To ale není všechno.

"Pravidelně vymetá pražské bary, kde se muchluje s mladými holkami. Většinou jsou to blondýnky. Naposled to bylo minulý víkend ve známém klubu," řekl o Michalovi nejmenovaný zdroj Blesku.

Magazín Aha! v této souvislosti připomněl, že něco podobného nedávno prohlašoval i jistý Hrdličkův kamarád, před kterým se šestadvacetiletý "sporťák" údajně chlubil novou milenkou.

Jestli tomu tak skutečně je… pak to nechápeme. Vždyť tak atraktivní ženy, jako je Lucka, aby jeden pohledal.

Zatím bez komentáře, buďte první!