Louis Tomlinson z 1D se pustil do svého táty, který ho žádá o odpuštění
zdroj: tisková zpráva

Louis Tomlinson z 1D se pustil do svého táty, který ho žádá o odpuštění

27. 3. 2013 – 16:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Jednadvacetiletý zpěvák udeřil na deník The Mirror kvůli tomu, že udělal rozhovor s jeho otcem, který se s ním chce dát opět dohromady.

Troy Austin se svěřil deníku, že je zoufalý z toho, jak moc by si přál být opět součástí Louisova života, poté co minulý týden poprvé navštívil jeho koncert. Ale hned jak se o článku dozvěděl samotný zpěvák, poslal na twitter peprnou poznámku: "Rád bych začal den tím, že bych poslal Mirror do pr...! A našim fanouškům děkuji, že nás drží nad vodou!"

Troy se rozešel s Louisovou maminkou Johannou, když mu byli dva roky a naposledy ho viděl před dvěma lety při soutěži X Factor, ze které kapela One Direction vzešla.

One Direction zdroj: tisková zpráva

Otec vzal Louisovu nevlastní sestru Georgii, se kterou se zpěvák viděl dohromady asi třikrát, na představení kapely v rámci turné Take Me Home Tour. "Vidět Louise na jevišti bylo úžasné. Působí v největší kapele na světě a já jsem ten nejpyšnější táta na světě. Jen doufám, že to ví," řekl Troy.

"Byla škoda, že jsme se nemohli s Louisem setkat a říct mu, jak byl úžasný, ale vím, že jsou kluci velmi vytížení. Georgia byla z toh špatná, přece jen je to jeho nevlastní sestra. Vím, že jsem tu po většinu jeho života nebyl a tak je jasné, že nejsem jednou z jeho hlavních priorit," dodal zpěvákův otec.

Zpěvák si možná myslí, že se s ním chce otec vidět, jen kvůli jeho slávě. Je otázkou, jak by se k němu měl, kdyby to byl pouze obyčejný kluk a nikoliv člen jedné z nejoblíbenějších teenagerovských kapel dneška.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku