Liška má dceru s Polákovou. Porod byl horší, než herečka čekala
zdroj: Profimedia

Liška má dceru s Polákovou. Porod byl horší, než herečka čekala

29. 9. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Barbora Poláková a Pavel Liška mají pádný důvod k oslavě – stali se šťastnými rodiči zdravé holčičky. Jak probíhal porod?

Jednatřicetiletá herečka a zpěvačka prozradila, že si nenechala dát epidurál. Bylo pro ni totiž hodně důležité, aby všechno probíhalo přirozeně. Na bolest byla připravená, ale že to bude až tak hrozné, prý nečekala.

"Byly tam dva momenty, kdy jsem v duchu pomyslela na to, že to není možný, kolik žen na světě tohle zvládlo a jaký jsou všechny hrdinky a že není možný, že to dokážu i já. A všechny ženy na světě, co to mají za sebou, jsem neuvěřitelně obdivovala a uctívala," svěřila serveru ProMaminky.cz, který založila její sestra.

"Ale pak jsem se kousla a vydržela to," pokračovala Bára a dodala, že se zvládnutím kritických okamžiků jí hodně pomohl její partner. "Byl oporou, když jsem ho potřebovala a stáhnul se, když to situace vyžadovala. Vážím si ho teď ještě mnohem víc."

Zajímavé je, že miminko nakonec dostalo úplně jiné jméno, než jaké pro něj Poláková a Liška měli vybrané. A to…

"Ronja. Poslední dva měsíce to byla Sára, ale najednou mezi těmi kontrakcemi to jméno k nám začalo víc a víc přicházet a když jsme jí viděli, bylo vymalováno. Je to skandinávské jméno. A je z pohádky Ronja, dcera loupežníka. Ta pohádka začíná tak, že se Ronja narodí za veliké bouře. Je to velmi statečné a rozhodné děvče :)," vysvětlila novopečená maminka.

Gratulujeme!

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku