Lindsay Lohan je po třech měsících venku z léčebny a vypadá skvěle!
Lindsay Lohan | zdroj: tisková zpráva

Lindsay Lohan je po třech měsících venku z léčebny a vypadá skvěle!

31. 7. 2013 – 12:54 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Tahle pihatá sedmadvacetiletá divoška má za sebou už pár problémů. Nyní je po čtvrt roce na svobodě z protialkoholní léčebny.

Lindsay opustila léčebnu po tříměsíčním léčení závislosti na alkoholu. Léčebna se nachází v Malibu a vypadá jinak, než by si mnozí představovali. Do přepychové léčebny Cliffside Malibu Luxury Rehab Resort nastoupila 2. května 2013 po tom, co se hádala a cíleně lhala u nehody policistům a léčení jí proto bylo soudně nařízeno. Lohanová měla již dříve podmínku, a proto řešení kam s ní netrvalo dlouho. Tříměsíční léčbu má za sebou, ale její cesta ještě nekončí.

Lindsay Lohan zdroj: Profimedia

Celkově se jedná o její šestý odvykací pobyt v léčebně, ale většinu z nich herečka sama ukončila dobrovolným odchodem. Uvidíme, jestli i po tomto pobytu udělá opět nějaký přešlap a skončí opět v poutech. Nyní bude Lindsay pobývat v New Yorku na doléčovací kůře, která se ale kvůli lákavým příležitostem může snadno zvrtnou. Lindsay se objeví na začátku srpna v novém filmu The Canyons, který natáčela i během pobytu na léčení. 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku