Lindsay Lohan a Charlie Sheen v posteli v novém pokračování Scary Movie!
zdroj: Profimedia

Lindsay Lohan a Charlie Sheen v posteli v novém pokračování Scary Movie!

14. 3. 2013 – 16:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Příští měsíc přijde do kin již páté pokračování hororové parodie Scary Movie a o bláznové scény nebude nouze.

V dalším pokračování divácky úspěšné série může divák nahlédnout do kouzelného světa Narnie, ale Cindy tentokrát neprojde skříní se zasněženým lesem, nýbrž skříní s nepořádkem. Scary Movie 5 paroduje další známé filmy jako Hory mají oči, Americká kletba, Sillent Hill nebo Harryho Pottera.

Do českých kin přijde tento bláznivý snímek 18. dubna, kdy se diváci mohou dočkat mnoha zábavných scén, které jim budou povědomé z jejich oblíbených hororů, ovšem s pořádnou dávkou drsného humoru.

Plakát scary movie zdroj: tisková zpráva

Na plakátu k filmu jsou vyobrazeni vyděšení hlavní protagonisté sedící na sedačce a nad nimi vyobrazen nápis "Zlo přichází, ochraňte se!". Diváci se tedy podle všeho mají na co těšit. Mimo jiné i na

Komedie je o páru, který začne zažívat bizardní situace po tom, co si domů přinese své novorozeně z porodnice. Ale až když se podivnosti přenesou i do jejich práce, uvědomí si, že je pronásleduje tajemný démon. Nezbývá jim nic jiného, než se ho pomocí odborníků za každou cenu zbavit.

Mezi hlavní hollywoodské hvězdy, které se ve filmu představí patří známá potížistka Lindsay Lohen s podobně stavěným Charlie Sheenem, Ashley Tisdale, Heather Locklear, Mike Tyson a další.

 

 

...

Zatím bez komentáře, buďte první!