Liam Payne se brání nařčení z homofobie: 'Je to směšné!'
zdroj: Profimedia

Liam Payne se brání nařčení z homofobie: 'Je to směšné!'

19. 8. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jednadvacetiletý britský zpěvák se po nedávném koncertu One Direction stal terčem silné kritiky. Co ji vyvolalo a jak na ni reagoval?

Podle serveru JustJared.com vše začalo poté, co Liam publiku řekl:

"Toto je můj oblíbený song z posledního alba. Je o snaze najít ženu vašeho života, což se vás ovšem nemůže týkat, protože většina z vás jsou dívky. Až na přítomné kluky - vy víte, o čem mluvím."

Těchto pár nevinných vět naprosto stačilo k tomu, aby byl obviněn z homofobie.

"Lol, to že někteří lidé v těchto dnech berou některé věci doslovně, ani není třeba komentovat… Víte, jak jsem to myslel, že to bylo míněno obecně," napsal naštvaný Payne na Twitter.

"Já rozhodně homofobní nejsem, v žádném ohledu. Tvrdit takovou věc je směšné. A nejsem tu na urážení lidí - přeberte si to, jak chcete (sic)," dodal. V dalších tweetech se nicméně všem, kterých se jeho výrok dotknul, omluvil.

Připomeňme, že Liam toto citlivé téma nemusel řešit poprvé. Vyjadřoval se k němu i loni v září, kdy se na sociálních sítích objevily jeho falešné nahé gay fotografie.

"100% nejsem homofobní. Ale taky 100% nejsem gay. Takže když někdo tvrdí, že jsem, nezbývá mi než to popřít, což ze mě ovšem nedělá homofoba," uvedl tehdy.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku