Liam Gallagher má vlastní značku „femininního“ oblečení pro pány
zdroj: tisková zpráva

Liam Gallagher má vlastní značku „femininního“ oblečení pro pány

12. 10. 2009 – 17:26 | Magazín | red | Diskuze:

LONDÝN (Famous) – Rocker Liam Gallagher nejenže v sobě objevil svou ženskou stránku osobnosti, ale je s ní neustále v kontaktu. Projevuje se to prý také na jeho módním vkusu a zájmu o oblečení. Je mu úplně jedno, že si kvůli tomu z něj občas někdo utahuje. A hrdě také představil první kolekci své oděvní značky Pretty Green.

„S posměšky se dokážu klidně vyrovnat… Jsem se svou femininní stránkou srovnaný, to zatraceně bez pochyby. Ale nejsem módní návrhář. Já se nezajímám o nějakou vysokou módu. Já jen rád vyrábím skvělé hadry, které mám sám rád. Nikdy mě neuvidíte na nějaké zatracené přehlídce. Byl jsem na jedné před lety. Bylo to trapné. Mluvili hromady blbostí o ničem. To není nic reálného,“ uvedl ke své značce Gallagher.

A právě posedlost nakupováním oblečení ho velmi odlišuje od bratra Noela, jenž dokonce před časem opustil skupinu Oasis.

„Já prostě oblečení miluju. Nedokážu sedět na zadku. Noel byl na turné zvyklý trávit čas v hotelovém pokoji. Nemám tušení o tom, co tam dělal, asi si oblékal dámské šaty nebo něco. Ale já musel jít ven nakupovat,“ dodal Liam.

Zatím bez komentáře, buďte první!